Cand s-a  hotarat constituirea ASOCIAŢIEI SEMENILOR BINEVOITORI, noi membrii,  ne-am propus ca prin cunostintele si activitatea noastra  sa contribuim la promovarea spiritului de legalitate si corectitudine la apararea prestigiului si respectarea persoanelor.  Prin voluntarii asociatiei noastre luptam sa asiguram calitatea în domenii cum ar fi prevenirea dezastrelor și gestionarea situațiilor de urgență , sa oferim ajutor in cadrul serviciilor de salvare și în special sa ne dedicam  eforturile în domeniul serviciilor sociale .

Doneaza daca esti persoana fizica sau sponsorizeaza actiunile noastre daca esti persoana juridical si redirectioneaza 20% din impozitul pe profit pentru a ne ajuta in misiunea nostra de a sprijini sistemul de educatie prin crearea de burse, diplome si premii anuale pentru elevi si studenti cu aptitudini deosebite.

Desfăşurarea acestor activităţi de interes general, de interes comunitar sau în interes personal nepatrimonial se va face cu respectarea întocmai a legislaţiei romane, precum şi a legislaţiei internaţionale.

Vrem sa va mai informam ca:

“SPONSORIZAREA, DEŞI ESTE O CHELTUIALĂ NEDEDUCTIBILĂ, NU I SE APLICĂ IMPOZIT 16%. SPONSORIZAREA ESTE TOTAL DEDUCTIBILĂ DIN IMPOZIT, DACĂ SE INCADREAZĂ ÎN LIMITELE IMPUSE DE CODUL FISCAL (să nu fie mai mare 3 ‰ (mie) din CA, şi de 20% din impozit). ”

Descarcă formularul 230

Descarcă și completează contractul de donație

Descarcă și completează contractul de sponsorizare